Vendit - WooCommerce koppeling

Vendit is al meer dan 30 jaar een bekend kassasysteem in Nederland. WooCommerce is daarnaast wereldwijd het grootste webwinkel systeem. Databazen maakt het mogelijk om de gegevens vanuit Vendit geautomatiseerd met WooCommerce te synchroniseren. 

Databazen koppelt Vendit met WooCommerce

Onze Vendit - WooCommerce koppeling synchroniseerd:
- Voorraden
- Orders
- Producten
- Categorieën

De koppeling synchroniseert de informatie ieder uur, waardoor je handmatig niets meer hoeft over te zetten in WooCommerce. Ontvang je een bestelling in jouw webshop, dan wordt de order via de koppeling doorgestuurd naar Vendit. De klant merkt hier niets van, jij wel: Jouw online en offline handel zijn geautomatiseerd met elkaar verbonden, waardoor je tijd, fouten en geld bespaart!

Prijzen en doorlooptijd WooConnect
De kosten voor de WooConnect koppeling bedragen €1490,- inclusief de installatie en configuratie van de koppeling bij een standaard WooCommerce installatie. Indien de installatie niet standaard is of er zijn uitbreideingen op de koppeling gewenst, dan zijn de meerkosten hiervoor in overleg. De koppeling is bij een standaard WooCommerce installatie binnen een maand live.

Voor gebruikersondersteuning, onderhoud en hosting van de koppeling is een maandabonnement van toepassing van slechts €49,-.

Wist je dat: Databazen officieel WooCommerce partner is van Vendit? Onze koppeling is in samenwerking met Vendit ontwikkelt en ook voor maatwerk aanpassingen ben je bij ons aan het juiste adres!

Contact een Databaas over onze Vendit - WooCommerce koppeling