Koppeling WooCommerce en Visma eAccounting

Je hebt een webshop en moet hiervoor de boekhouding doen. Dit neemt a) ontzettend veel tijd in beslag en is b) saai en foutgevoelig werk. Juist daarom is het interessant om dit werk te automatiseren, middels de koppeling Visma eAccounting en WooCommerce. Deze koppeling is in staat om alle orders uit de WooCommerce webshop direct over te zetten in de boekhouding, zonder dat daar mensenhanden aan te pas hoeven komen.


Bestel mijn koppeling

Koppeling Visma eAccounting en WooCommerce
De voordelen

Voorkom fouten

Alle orders foutloos in je boekhouding, volledig geautomatiseerd. Voorkom menselijke fouten en onjuistheden in de boekhouding.

Bespaar tijd

Omdat “het boekhouden” richting Visma eAccounting geautomatiseerd zal gaan, bespaar je maandelijks al deze uren aan administratieve tijd. Want laten we eerlijk zijn, het is niet bepaald het leukste werk om te doen.

Houd artikelcodes up-to-date

Artikelen uit de webshop die de boekhouding niet kent, zullen geautomatiseerd en foutloos worden aangemaakt. Zo blijven de artikelen zowel in WooCommerce als in Visma eAccounting up-to-date.

Bespaar geld

De maandelijkse kosten zullen altijd een goedkopere oplossing zijn dan het handmatig verwerken van de orders, jouw tijd is immers ook geld!

Koppeling
Prijzen en voorwaarden

De koppeling wordt eenmalig geïnstalleerd, op afstand, voor een bedrag van €149. Voor de licentie rekent Databazen een vast maandbedrag, afhankelijk van de hoeveelheid orders die worden gesynchroniseerd vanuit de WooCommerce webshop richting Visma eAccounting. Hiervoor gelden de volgende tarieven:

0- 99 orders €29 per maand
100-299 orders €39 per maand
300+ orders €49 per maand

Databazen is officieel partner van Visma Software, de koppeling is goedgekeurd door Visma. Heb je interesse in onze koppeling tussen Visma eAccounting en WooCommerce, of wil je meer over de koppeling weten? Neem contact met ons op, binnen een dag is jouw koppeling live en kun je met de benen op tafel jouw webshop runnen!